Sidevisninger i alt

fredag den 26. august 2011

Ensomt her i clouden...

Der er klart fordele i det her blogging, fx bliver man tilsyneladende hverken modsagt eller kommenteret... men måske heller ikke hørt?! :-/
Lidt info til dem der gerne vil kommentere (det er dig, Cathrine :-) For at kunne kommentere skal man oprette en gmail, og det gør man inde på google-kontoen.
Altså det tror jeg i hvert fald, det er vist sådan jeg selv er blevet fanget ind... Fordi jeg ville blande mig i en blog.

3 kommentarer:

  1. Jamen Gitte; I din undervisning bliver du jo heller aldrig modsagt, kommenteret eller hørt. Den eneste forskel er jo, at vi som bloglæsere ikke skal rives igennem 45 minutters hedetur, dødsangst og rygetrang.

    Derfor tør jeg kommentere her :-D

    SvarSlet
  2. Ja,det er jo fra børn og fulde folk man skal høre sandheden... Suk! Jeg vil nu gå i tænkeboks og overveje om jeg skal forlænge mine blogindlæg, så de også bliver 45 minutter lange eller om jeg skal konvertere al min undervisning til blogging. I det mindste kan folk så ryge imens!

    SvarSlet
  3. Er jeg så børn eller fulde folk? Hm, måske en kombination.

    Jeg ville gå stærkt ind for blogging som undervisningsstruktur. Mest af alt fordi man ikke bliver ligeså forskrækket over caps lock som over din eventyrlige skammerstemme :-S

    SvarSlet